Tular sebuah thread di Tweeter | Macam cari bawang nak bertukar-tukar


 

Sebuah thread disajikan di @emrhaqim di laman sosial Tweeter menceritakan apa yang berlaku. Mula-mula dia nak search tukar nama kenderaan, so something yang boleh help him to ask how the procedure tukar nama hak milik kenderaan di JPJ! 



Tak lama keluarla list one by one, oh my god i have seen something crazy korang nak tahu group apa aku tengok "Tukar pasangan suami isteri suka sama suka". Aku ckp d4mn macam ni pun ada!!!


So ad dua group satu public dan satu lagi private, aku curious la then cuba masuk yang group public.



Oh my god aku tak sangka wujud masyarakat seperti ini, ada suami yang offer wife dan ada wife sendiri yang offer diri dia. Memang aku terkejut 


Dalam group ni bukan ada suami orang je isteri orang pun ada, siap suami isteri offer untuk join sekali apabila to do that! 


Hakikatnya benda ni wujud dalam.masyarakat kita, jenis suami offer wife kat group dan ada wife on je sebab nak rasa barang lain! 


Manusia macam ni memang kahwin nak s3ks je ke???


Dah macam cari bawang weh, siapa area sana siapa area sini. Suruh pm and done pm done..perghh aku cakap.






Sumpah lelaki dan perempuan yang dah kawin lepastu buat benda macam ni aku tal tawla nak cakap apa!


Kau dah kawin ada someone is it should you find someone other when h0rny?


Astaghfirullah bawa-bawa la bertaubat, ingat tuhan dan akhirat!

Post a Comment

0 Comments