'Adik "Prank" Letak Gambar Sesuatu Pada "Camera Reverse", Abang Nak Gugur Jantung'

 


Bila hari-hari dah buat benda sama je mesti ada akal panjang kita ni. Nak kenakan member la, kenakan adik beradik la, yela nak buat sesuatu aktivi yang boleh releasekan tension ajer sepanjang duduk rumah.


Terdahulu seorang adik telah prank abangnya kerana meletakkan gambar sesuatu pada rear camera kereta abangnya.


Perkongsian ini dikongsi oleh @AkeemSharyzal di akaun twitternya membuatkan beliau rasa terkejut dengan perkara itu.



"Amende b0ngok adik aku ni, terkejut b0do time reverse ada muka camni, orang nak cepar pergi cod time ni la dia nak game aku. Nasib baik siang2, kalau malam ni aku lepuk je kepala dia".


Betul juga kalau adik dia prank waktu malam, rasanya masa nak reverse tu abang dia terus lari keluar dari kereta. Hahaa. 


Bikin terkejut je adik ni, pandai menyakat abang.


Rata-rata netizen mengecam tindakan itu, terus ke ruangan komen:

"Sendiri tampal, sendiri amek gamba, sendiri cabut, tweet b0ngok adik, welcome to twitter"

"betul bang..dia nak kencing dak Twitter bolehla, sama2 spesies"


"dpt kt budak fb ss dan share"



Apa komen anda, kalau hanya untuk menghiburkan diri sendiri tak menjadi masalah, sila hantar cerita anda di email kisah jalanan dot com

Post a Comment

0 Comments