Awas Tak Kuat Jangan Tengok [Video] - Short film seram apartment

 


Malam ni kami sajikan antara video terbaik dan seram. Real ke tak itu atas pilihan masing-masing.


Video yang pernah di review oleh Pierre Andre kira the best jugak la kan. Seram ya amat, sapa nak balik rumah tak jadi balik, sapa nak naik ofis tak jadi naik. Sapa nak naik hospital malam-malam tak jadi naik. 


Syarat dia hayati betul-betul jangan terlepas minit 1 dan 3 tapi kena tengok full video tak lama pun! 


Kalau gayat jangan tengok, Awas kami tidak bertanggungjawab atas kerasukan anda.


Macam mana? Seram tak, kalau nak seram lagi jangan lupa follow kami Kisah Jalanan DotCom 


Artikel lain: Jirat Cina Cheras

Post a Comment

0 Comments