Dengan cara ni dia telah mendapatkan tarikh appoinment vaksin secepat mungkin

 


Memang tak disangka,  perkongsian Hanafi di Facebooknya. Setelah menunggu berbulan hendak mendapatkan dos vaksin akhirnya cita-citanya tercapai dia terpanggil untuk ke first dose appointment.


Pada awalnya, sedia maklum kalau nak cepat dapat tarikh appointment vaksin, mestilah jawab soalan di aplikasi my sejahtera tu berkali-kali.


Selepas Hanafi dapat ketahui itu caranya, dia terus mengambil phonenya dan menjawab soalan dari aplikasi my sejahtera itu.


Ternyata apa yang ditulis Hanafi adalah "5 hari lepas saya dah maklum dalam ni tapi tak balas pun, lagi 5 hari tak dapat saya nak jadi antivaksin, tq" 


Apa yang ditulis oleh Hanafi itu pada hari sebelumnya. Tiba-tiba keesokannya selepas Nijam meng-update jawapan soalan yang dijawab semalam, akhirnya dia terpanggil untuk ke appointment selepas ni.


Tahniah Hanafi. First dose 10/8/2021 jam 12 tengahari.



Post a Comment

0 Comments