"Mama Ingat Jgn Buat Apa2, Kalau Nak Makan Beli Grab Je" [Video] - Berdekah anak beranak ni gelak

 


Hubungan kekeluargaan ni kadang kala ada yang sibuk dengan kerja, contoh anak berjauhan kerana hidup merantau. Tambah sedih lagi ada salah seorang dari ahli keluarga sudah menghadap Ilahi. ALFATIHAH KEPADA YANG DAH PERGI.


Kali ini admin memuji happy family ni, memang boleh release stress la kita ni bila tengok video dorang. Contoh dalam video kali ni yang viral di Tiktok. 


Hubungan mak anak kadang kala kajian menyatakan anak perempuan jarang rapat dengan mak dia akan rapat dengan ayahnya. Manakala anak lelaki akan rapat dengan ibunya.


Tapi kali ni lain mak dengan anak perempuan macam seolah-olah kawan baik, ni yang admin puji. Ni kalau silap boleh bergosip 24 jam di rumah. Layanan seorang ibu terhadap anak tu lebih dari seorang kawan sebenarnya, macam sahabat dah.


Mak dengan anak bergosip

Lihat pada video simple saja content nya tapi boleh dipuji, walaupun mungkin berlakon belum tentu ramai boleh buat, jadi atas faktor ibu dan anak ni terlalu rapat tu yang boleh lakon sama-sama tu kan! 



Apa yang dorang gosip tu???


Mamanya cerita dekat anaknya, "girl nak tahu tak pagi tadi mama ckp kat papa lepas suntik dos vaksin ni doktor tak bagi banyak buat kerja kena rehat, tengah buat kerja tu sebelum papa gi keja dia pesan ingat mama, hari ini rehat je jangan banyak buat keja, kalau lapar grab je" 


Berdekah deme gelak ya. 


Netizen ramai terhibur dan ramai puji macam kawan je.


Menjengah ke ruang komen


"Bestnye...sapa dpt mk macam ni boleh buat kawan"


"Mcm ni..tiap minggu vaksin pn tak pa"




"Klu dlu ni, mak beli media hiburan, anak beli urtv, Ayah beli majalah Nona"



Namun, ada yang sempat memberi nasihat, siapapun mak kita serous ke pelawak ke, kita mesti kena hargai. Cuma video ini sekadar hiburan semata-mata.


Apa pendapat korang?

Post a Comment

0 Comments