"Nakal atok ni..." [Video] - Terkejut cucu dia, geram betul kat atuk dia

 


Lihat saja telatah budak-budak pasti kita rasa kenikmatan ada anak-anak. Sebagai penghibur di waktu duka dan lara. Kat tempat kerja punyala rasa penat tapi bila balik tengok muka anak terus rasa hilang penat tak sabar rasanya nak main dengan anak.


Paling best bila video lalu dekat wall kita berkenaan dengan anak kecil, binatang kegemaran pasti membuat kita senang untuk melihatnya. Itulah hakikatnya tuhan menciptakan ketenangan berada di situ.


Video di bawah menunjukkan seorang atuk yang mengusik cucunya di dapur. 


1,2,3 arghhh kejutkan 


Terlihat video tu seronok tengok kanak-kanak itu melatah menjerit nama Atokkk! lempang karang. Tak jemu berulang video ni berkali-kali.


Comel kan.


Netizen juga sempat beri pelbagai komentar


"Dah banyak kali tengok...tetap tergelak..lawak adik ni"..


"Kelakar comel je cucu marah atok, sebab terkejut sangat tu"..

 "Dah berapa kali ulang sebab nak tengok budak cute ni"..

 "Lawak sangat sampai tengok berulang kali"..

 "Berkali2 tengok pun tak puas, terbaik lah"..

 "Beruntung orang yang masih ada atok..sya jumpa pun tak pernah"..


 

Post a Comment

0 Comments