Wanita Ini Kongsi Tips Bagaimana Muka Dia Jadi "Glowing" dan Parut Pun Boleh Hilang Selepas Tiga Bulan | Cuba serum ni!

 


Muka berminyak berlebihan, ada parut jerawat kat muka, bintik-bintik, mahupun jeragat semua boleh try apply this serum untuk hilangkan kesan-kesan parut.


Dalam penampilan kita seharian wajah memainkan peranan penting, dari wajah juga menyebabkan keyakinan kita boleh menaik atau turun. Punca utama wajah kita semakin hari semakin rosak antaranya sebab terdedah dengan pengudaran tak baik dicampur dengan asap kenderaan, atau anasir-anasir luar yang kita tak boleh nampak secara mata kasar zarahnya. Lepas tu ketidakseimbangan dalam mengambil pemakanan seperti minyak berlebihan, berlemak.


Ok wanita ni nak kongsi tips berharga buat semua dia pakai serum dalam masa tiga bulan je dapat muka glowing, pergh licin terus beb!


Ok pernah tengok serum ni nama dia "Dark Spot Correcting Glow Serum" 




Memang kita akan dapat kesan yang dinginkan la sebab min pernah pakai and then sebab dah takde nampak spot kecil-kecil min berhenti pakai, cuma sekarang tumpu dalam penjagaan wajah je dari jadi balik macam sebelum ni.


Boleh teruskan pembacaan this "thread"



 


 


 


Tengok feedback rakan-rakan kita lain!



 


 


 


 


Boleh baca ingredients serum ni!



 


 


Pakai la krim putih ke bedak ke kalau tak hilangkan parut dulu pada wajah kita memang tak akan dapat apa yang kita inginkan, sebab makeup nak kena tebal tapi bila apply this serum wajah kita auto hilang parut, masa tu janganla tanya muka awak pakai apa, apa rahsianya. Sebab min dah kongsi rahsianya.

Macam mana ok so semoga selamat beramal ya. Siapa yang ada pendapat boleh kemukakan kepada kami.

Post a Comment

0 Comments